top of page

Vores Private Kurser

Når du bliver en del af vores fællesskab, modtager du en medlemskab der holder hele livet.

Der er intet andet fællesskab som Alix & the Pack.

Da Alix flyttede til København, bemærkede hun en mangel på kvalitets hundetræningsydelser, der fokuserede lige så meget på ejeren som hunden. Styrket af denne bevidsthed begyndte hun at tilbyde sine træningstjenester med et formål for øje: at skabe et blomstrende fællesskab af hundeejere forenet af deres passion for ansvarligt kæledyrsejerskab. Denne vision fik hende til at etablere et robust støttesystem, hvor vægten ikke kun er på at træne hunde, men også på at styrke ejerne.

Vores online platform har vist sig at være medvirkende til at nå dette mål, og fungerer som en uvurderlig platform til at skabe forbindelser mellem ligesindede individer. Gennem denne platform organiserer vi begivenheder, der kun er for mennesker, koordinerer weekendvandringer, der fremmer neutralitet og socialisering, letter udvekslingen af hunderelaterede genstande og skaber et rum til at dele både træningstriumfer og udfordringer. Det er et virtuelt knudepunkt, der holder os alle sammen forbundet, hvilket beriger vores kollektive rejse mod at opbygge stærkere, mere tilfredsstillende forhold til vores hunde.

DSC05152.jpg

Ved at opnå et livstidsmedlemskab hos Alix & the Pack låser du op for adgang til vores online platform og bliver en integreret del af et fællesskab. Her har du mulighed for at søge assistance og yde støtte. Vi har dedikerede emnespecifikke fora, hvor trænere besvarer dine spørgsmål, og hundekammerater giver opmuntrende og støttende ord.

Hvalpekursus Træningsplan

1. session

2. session

3. session

4. session

5. session

I løbet af den første uge vil vores fokus være på at etablere en daglig rutine, effektiv kassetræning, styring af interaktioner med gæster, indlæring af teori hos hunde, et omfattende overblik over gode manerer og vejlede dig om de passende måder at interagere med din nye hvalp.

 

Desuden vil vi belyse betydningen af socialisering, som kan afvige fra dine forudfattede meninger. Det handler ikke kun om at udsætte din hvalp for forskellige situationer; det omfatter kunsten at akklimatisere dem til verden på en måde, der dyrker selvtillid og tilpasningsevne. Vores mål er at omforme dit perspektiv på socialisering og give dig værktøjerne til at sikre, at din hvalp trives i forskellige miljøer.

Fra den anden session og fremefter er det indhold, vi dækker, skræddersyet til din hunds alder. Vi anerkender, at nogle individer forespørger om hvalpeforløbet, når deres hund allerede har passeret den kritiske periode på 8-16 uger. Men hvis din hvalp stadig er i denne kritiske udviklingsfase, er vores fokus fortsat på det. I denne fase begiver vi os ud i naturen for at vejlede dig i en konstruktiv tilgang til at gøre din hund fortrolig med miljøet.

 

Derudover begynder vi at observere og diskutere din egen hunds kropssprog og adfærd, så du ikke kun kan tolke din hunds signaler med lethed, men også reagere passende. For eksempel fremhæver vi, at legende zoomies, ofte misfortolket som lykke, ofte er tegn på forskydningsadfærd. På samme måde er et gab, der ofte antages som et tegn på træthed, typisk en form for forskydningsadfærd. Når din hvalp entusiastisk hopper rundt i nærvær af en fremmed, er det ikke nødvendigvis et tegn på, at de elsker mødet; i stedet betyder det ofte forsoningsadfærd. Vores mål er at give dig viden og færdigheder til at forstå og reagere på din hunds adfærd præcist.

I den tredje session vil vores fokus flytte sig i retning af at introducere grundlæggende kommandoer, herunder, men ikke begrænset til, genkalde, forlade det, slippe det og binde trykteknikker.

Indholdet af de sidste to sessioner vil blive skræddersyet til din hvalps fremskridt og dine specifikke træningsmål. Typisk involverer denne fase den vitale proces med at udvide anvendelsen af kommandoerne til scenarier i den virkelige verden efter de fire faser af læring.

I den femte og afsluttende session er vores primære mål at consolider alle de principper og færdigheder, der er blevet dækket gennem kurset. Vi sigter mod at ruste dig med den viden og de redskaber, der er nødvendige for selvstændigt at fremme din hunds træning ud over vores sessioner. Vi anbefaler kraftigt at planlægge regelmæssige opfølgnings-sessioner månedligt for at opretholde træningskonsistens og håndtere eventuelle udviklende behov.

Deltag i flokken!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Whatsapp
bottom of page