top of page
cocker spaniel hunting in field
Hundetræning & Luftning

Baseret i Region Hovedstaden.

Engelsk & dansktalende

Est. 2020

HVEM ER VI?

About Us
toy mini poodle puppy

Funktionel lydighed, hvalpeudvikling & hundetræning for at forme rolige, glade hunde.

Vi består af en lille gruppe passionerede hundetræner, der stræber efter at bygge stærkt kommunikation mellem hunde og mennesker ved brug af struktur, respekt og leg.

Alix & the Pack er mere end et hundeluftnings- og træningsfirma. Vi skaber et fælles sprog mellem hunde og mennesker for at guide vores interaktioner og relationer med dem. Vi ønsker både at leve lykkeligere, sundere og stærkere liv sammen.

I vores træning fokuserer vi lige så meget på dig, som vi gør på din hund. En ejers tillid og viden er en af de vigtigste determinanter på en hunds adfærd. Derfor er vi her for at inspirere, styrke og uddanne dig. Mest af alt ønsker vi at bygge træning, der holder hele livet.

VORES TRÆNINGSMETODER

Our Training Methods

Adfærdspsykologi fortæller os, at operant og klassisk konditionering er rygraden i al træning og læring – for mennesker og for hunde. Operant konditionering er således et vindue for kommunikation mellem arter.

 

Hunde og mennesker ønsker at maksimere gode oplevelser og minimere dårlige. De reagerer på signaler fra deres omgivelser, som enten vil forstærke eller modvirke en bestemt adfærd. Vores metoder afspejler denne videnskab. Kort sagt er der en belønning for ønsket adfærd og en korrektion for uønsket adfærd.

Hundetræning er et håndværk, og som sådan tilpasser vi vores metoder, så de passer til den enkelte hunds unikke behov. Når det er sagt, anvender vi altid afbalancerede træningsmetoder. Motion, disciplin og hengivenhed er i denne rækkefølge kerneprincipperne i vores træningsfilosofi.

 

Vi anvender læringsteori fra hundepsykologi til analysere hundens sindstilstand, der førte til den uønskede adfærd, i stedet for kun at korrigere adfærden.

goldendoodle copenhagen dog trainer

VIDENSKABSBASERT, BALANCERET TRÆNING

Vi bruger alle fire kvadranter af operant konditionering. Der er kort sagt en belønning for ønsket adfærd og en korrektion for uønsket adfærd.

kelpie black cattle dog

TRÆNINGSVÆRKTØJ

Vi bruger en række træningsredskaber, herunder mad, klikkere, legetøj, affektion, leg, retrieverline, energi og bevægelse.

Principperne for læring er universelle, men deres specifikke anvendelse i en given situation er unik til den hund og person.

Intet værktøj eller tilgang vil være det mest effektive i alle tilfælde. Vi beder vores kunder om at tilpasse sig omstændighederne. 

shetland sheepdog sheltie copenhagen

NEUTRAL TILGANG

Belønninger og korrektioner er neutrale, de er ikke følelsesladede men er afbalanceret i energi og tone. Simpel og klar information til din hund om adfærd og miljø.

ANMELDELSER

Reviews
bottom of page