top of page

Voresynglings produkter!

Efter næsten hver første session, vi har med en klient, modtager vi en besked, hvor vi enten bliver spurgt, hvilken mad vi har brugt, eller hvad linket var til den seng, vi anbefaler, at hunden øver sig i at bruge som sin plads. Dette blogindlæg er til at dele med dig, hvad det bedste udstyr på markedet er, hvorfor du bør få det, og dele en rabatkode med dig, hvis vi har en.


Lufttørret råfoder, som du rent faktisk kan håndfodre


Pala Pets (rabatkode tilgængelig, se øverst på siden for linket) er et nyt mærke af foder på markedet, og hunde bliver helt vilde med det. Pala Pets har skabt et hundefoder, der er lige så sundt som råt hundefoder, men samtidig bekvemt nok til at fortsætte med at håndfodre, hvilket er noget, vi stærkt går ind for. Lufttørret råfoder er fyldt med næringsstoffer, energi og er kornfrit. Denne type kost er også god til kræsne og små hunde, da den er næringsrig og vil hjælpe dem med at få den ernæring, de har brug for for at trives, selvom de kun spiser små portioner.


Praktisk set forstår vi, at det måske er uden for budgettet for mange mennesker, hvilket er grunden til, at vi anbefaler at håndfodre denne type foder, så du kan reducere mængden af 'højværdige godbidder', du skal købe. Eller hvis du har en mindre hund, kan dette måske ikke være et problem. Vi har fundet ud af, at klienter med store hunde bruger Pala Pets til deres hunde somgodbidder og derefter fodre resten af hunden med et andet mærke for at sikre, at prisen ikke er for høj. Jeg har indsat nedenfor en foderplan for Pala Pets:
Min hund vejer 20 kilo, men jeg giver ham halvdelen Pala Pets, halvdelen Mush dagligt. Så jeg fodrer ham med cirka 100 gram Pala Pets dagligt. Det betyder, at en pose på et kilo Pala Pets varer i cirka 10-12 dage. Og det fungerer perfekt, fordi Pala Pets er et frisk fodermærke, og det bør derfor ikke stå åbent i længere end 2 uger.


Mand kan bestille Pala Pets direkt fra deres hjemmeside eller alternativt kan man besøge butikken, Hunni (rabatkode tilgængelig, se øverst på siden for linket), som ligger på Christianshavn.


Da Pala Pets er frisk hundefoder, skal du være opmærksom på udløbsdatoen. Hvis din hund er for lille til at kunne spise en kilopose, så overvej måske at købe flere poser på 400 gram og skift smagene.


Hvis Pala Pets simpelthen ikke er en mulighed for at fodre din hund med, anbefaler vi Essential Foods (rabatkode tilgængelig, se øverst på siden for link) tørfoder.


Vi elsker, at man kan købe tre små poser (alle med forskellige proteiner) i stedet for en stor pose, som du skal klare dig med i uger, hvis ikke måneder.


Vores tip er at købe tørfoder til 'små-racer'-størrelsen fra Essential Foods og ikke tørfoderet til 'store racer', da det er lettere at træne med.


Vådfoder, som du kan fylde dine aktivitetslegetøj med


Jeg fylder mit aktivitetslegetøj med rå foder mærket Mush til Pisco (20 kilo). Vi elsker mærket Mush, fordi det, modsat andre mærker af råt hundefoder, er ret rent fordi de er i kugleformer. Dog ville jeg ikke kunne gøre dette med min anden hund, Bentley (6 kilo), da han ikke kan lide råt. Bentley elsker MÆT Pets (rabatkode tilgængelig, se øverst på siden for link).


MÆT Pets er et abonnementsbaseret, frisk hundefodermærke. Vi bruger MÆT på vores strukturerede træningsture og private træninger da hundene elsker det - det er uimodståeligt.


MÆT Pets indeholder alle de rigtige vitaminer og mineraler til at blive brugt som et fuldt måltid, men vi anbefaler altid at give din hund en varieret kost - lidt råt, lufttørret råfoder mm. Derfor foreslår vi, at du abonnerer til Mæt Pets for kun halvdelen af din hunds mad, så du har mulighed for at fodre din hund med andre ting uden at have rester af MÆT Pets tilbage.

Hvis du ikke ønsker besværet med at få det leveret og bare vil købe det i butikken, så besøg Hunni for at købe det. Vidste du også, at Hunni er på Wolt, så du nemt kan få Mush & MÆT Petsleveret til din dør på mindre end 30 minutter?


Vi anbefaler også, at du vælger delikatesse smagsvarianterne og ikke risottoen, da vi ikke er fans af at fodre hunde med ris. Vores favoritter er Okse Deli, Kylling Deli og Svinekød Deli. Vi elsker også deres snacks!


Activity toys to stuff with frozen wet foodAktivitetslegetøj til tørfoder
Aktivitetslegetøj til tørfoder

Husk, at hver hund tager forskellig tid om at tygge et ben. Men vi har gjort vores bedste at kategorisere benene, så de tager under 20 minutter:
Og over 20 minutter:

Hvis du ejer en lille race eller hvalp (under 5 kilo), bør du kun overveje tyggeben, der tager under 20 minutter.


Venligst undgå Yak og gevir, den generelle tommelfingerregel er, at hvis du kan lave en rille i tyggebenet med din negl, så er det blødt nok til din hunds tænder. De kan knække og/eller slide din hunds tænder. Lad aldrig din hund være uden opsyn med et tyggeben. @mortenvetdentist deler gratis tips på sin Instagram-profil, herunder farerne ved at give visse ben til hunde.


Retriver linje


Årsagen til, at vi ikke sælger slip-halsbånd på vores hjemmeside, er, fordi vi kun sælger dem, når vi er sikre på, at hundeføreren ved, hvordan de skal bruge dem på deres hund. Hvis du dog gerne vil købe et slip-halsbånd, så er her et link:De har flere farvevalgmuligheder, så bare skriv 'Alac halsbånd m. stop' i søgefeltet, og du vil se, at der er andre valgmuligheder for det.


For at vælge den passende størrelse til din hund, mål omkredsen af din hunds hoved. Hvis din hund har en hovedomkreds på 40 cm, anbefaler jeg, at du vælger en størrelse større, bare for at sikre dig, at det ikke er svært at få det over hundens hoved.


En hævet hundeseng

Ro træning er en livsfærdighed for vores hunde, som vi virkelig ikke kunne undvære. Det giver os mulighed for at have en fredelig atmosfære derhjemme og et harmonisk forhold til vores hunde.


Vi elsker at bruge en hævet hundeseng til ro træning (især med hunde, der har svært ved at holde sig i kurven), da det giver hunden en tydelig grænse for, hvor de ikke kan krydse.

Jeg fik min hævet hundeseng fra Amazon (Tyskland):Husk på, at disse hævet hundsenge er meget store, så rul ned på Amazon-siden for at måle hver størrelse og se, hvilken der passer godt ind i dit hjem.

Bentley, Jack-chi'en, på sin hævede hundeseng, træner lidt ro.

Comentarios


bottom of page